Gülşehir Belediyesi'nin Fen İşleri ve Su işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki çalışmalarını dört koldan devam ettiriyor. Ekiplerin, sıcak yaz gününde yürüttüğü çalışmaları ise vatandaşlardan takdir topluyor

Gülşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla ilçe genelinde park, refüj, yol, cadde, kaldırım ve boş alanlarda uzayan yabani otları biçerek oluşabilecek yangın ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

“TÜM PARK VE BAHÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Belediye Başkanı Erkan Çiftci “Gülşehir bizim evimiz. Kızılırmağıyla, parklarıyla bahçeleriyle doğasıyla sadece ilçe sakinlerine değil, tüm Nevşehir'i ağırlamayı hedefliyoruz.

Mahallelerimizde rutin temizlik faaliyetlerinin dışında kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Gerek vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler gerekse saha ekibimizin gözlemleri neticesinde görüntü kirliliği oluşturan tüm unsurları ortadan kaldırıyoruz. İnşallah kısa sürede tüm ilçemizin tamamında bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Göze hoş gelen, daha temiz bir Gülşehir için vatandaşlarımızdan da duyarlılık ve katkı bekliyoruz. Yaşadığımız çevreyi temiz tutalım, çocuklarımıza daha sağlıklı yaşam alanları oluşturalım” ifadelerini kullandı.

Yarımı tam ediyoruz...

Gülşehir Belediyesi, ilçenin bir bütün olarak daha modern ve yaşanabilir olması konusunda hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde yoğun mesaisini sürdürüyor.

Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin dört bir noktasında çalışmalar yürüten Gülşehir Belediyesi, yaz aylarında yoğun mesai yapıyor. 

İlçede yürütülen temizlik, alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2024 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü.

Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de çalışmalarını titizlikle sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Gülşehir Belediyesi Fen İşleri ve Su işleri müdürlüğüne bağlı ekipler;

  • Halı saha çevre düzenlemesi,
  • Fatih Mahallesi Peyzaj çalışmaları,
  • Zaferkent
  • 1.Etap Toki
  • Yol onarım çalışmaları,
  • Karacaşar ve Tuzköy mahallerimizde ve İlçe merkezinde aralıksız devam eden çalışmalarımızla, daha güzel günler için!

Gülşehir Belediyesi olarak, ‘Her yerdeyiz’ söyleminin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz diyen Belediye Başkanı Erkan Çiftci; "Hepsi kendi imkanımız hepsi ekip arkadaşlarımızın el emeği, gecesi gündüzü. Emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Daha temiz bir ilçe için Canla başla!" ifadelerinde bulundu.