Gülşehir Belediyesi, sivrisineklere karşı mücadelede tüm imkanlarını seferber etti. Bu kapsamda Kızılırmak kenarı, sadabad parkı ve tüm bataklıklar ve sulak alanlar ilaçlandı.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Gülşehir Kızılırmak bölgesinde yaşayan vatandaşları rahatsız eden sivrisineğe karşı  ilaçlama çalışması başlatıldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Kızılırmak kenarı, Öz içi, Sadabat Parkı ve Göletlerimizi Katı İlaçlaması ile birlikte Larva ilaçlamasını Gerçekleştirdik. Yol ve Mahallelerimizde bakım,onarım çalışmalarımıza ise hız kesmeden devam ediyoruz!" dedi.

İlçe genelinde Belediye ekipleriyle sahada çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Başkan Erkan Çiftçi; "Park Bahçeler ve Fen işleri Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz; ilçemizin bir çok noktasında çim biçme,tırpan, park ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca;

Fen işleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerimiz;

  • Öz içi borularının yenilenmesi
  • Çayır Camii bakım ve Peyzaj düzenlemesi
  • İlçemiz pazar yerinin yıkanması ve temizlenmesi
  • Muhsin Yazıcıoğlu Parkı çevre düzenlemesi
  •  Yaya geçitlerimizin yenilenmesi, gibi bir çok noktada Canla başla çalışmaya devam ediyor!" dedi.

Karacaşar Mahallesinde ki değirmen bakımını ve Park Bahçelere bağlı ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Çiftci, Mahallemizin eksikleri noktasında gerekli çalışmaların başlamasının talimatını verdi.

Editör: Fikret Capacı