MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci ve Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ile birlikte Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy ve Karacaçar mahallesine çıkarma yaptı.

Tuzköy ve Karacaşar'da vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Musa Şevik, MHP Gülşehir İlçe Başkanımız Yasin Dalkılıç, MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayımız Erkan Çiftci ve teşkilatımızla birlikte önce Tuzköy sonra Karacaşarlı hemşehrilerimiz ile kucaklaştık." dedi.

Kılıç: "Tuzköy çoktan kararını vermiş"

Milletvekili Kılıç; "Gülşehir/Tuzköy Tuzköy kararını MHP’den yana vermiş. Şimdiden teşekkürler Tuzköy! 31 Mart’tan itibaren MHP’nin Üretken Belediyecilik vizyonu ile tanışmaya Tuzköy hazır." dedi.

Kılıç: "Karacaşar’a söz verdik, sözümüzdeyiz"

Milletvekili Kılıç; "Karacaşar’a söz verdik, sözümüzdeyiz. Biz Karacaşar’a gönlümüzü verdik, Karacaşar bize gönlünü verdi. Gönülden hizmet MHP ile gelir. Gülşehir tamam! 31 Mart’ta Gülşehir bambaşka olacak. Gül şehre güzel çehre diyerek geliyoruz. Haydi Gülşehir" dedi.

Erkan Çiftci: 'Gülşehir için canla başla'

MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, "Genel Başkan Yardımcımız ve Kıymetli Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanımız Sayın Ali Akkoç, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Musa Şevik, İlçe Başkanımız ve kıymetli ülküdaşlarımızla Tuzköy ve Karacaşar mahallelerimizi ziyaret ettik. Coşkulu karşılamaya, göstermiş oldukları ilgi ve alakaya şükranlarımızı sunuyorum. Ziyaretimizi Afrin Şehidimiz Şahin Kaya'nın ailesine misafir olarak tamamladık." dedi.

Başkan adayı Erkan Çiftci, "Tek amacımız Ayırmadan, ayrıştırmadan Gülşehir ilçemiz için Canla Başla hizmet etmektir. Bütün kesimleri kucaklayarak, kalp kırmadan ve kimsenin incinmesine izin vermeden yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu anlayışı, üretken belediyecilik ve bütüncül yaklaşım ile birlikte yönetim anlayışıyla hayata geçireceğiz" dedi.