Ankara’da faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği memlekete bir değer daha kattı.

İlk ikisini Acıgöl Tatlarin ve Topaç köyüne üçüncüsünü Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu ve Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu olmak üzere toplamda dört kütüphaneyi eğitime destek anlamında memlekete kattılar. Bugün de beşincisini Gülşehir Yeşilöz köyünde açılışını tamamladık.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, Ankara’da yaşayan değerli hemşehrilerimiz bu süreci yakından takip edip desteklerini sürdürüyorlar. Açılışını yaptığımız kütüphanemize maddi manevi destekleri ile bizi yalnız bırakmayan Öğretmenler halı ve Mobilya firmasının sahibi Faik Çetin ve değerli evlatlarına teşekkür ederiz. 

Kütüphanemiz memleketimizin güzide ilçesi Gülşehir'in Yeşilöz köyüne kazandırıldı. Kütüphane açılışını Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul , Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik , 4 Temmuz Ortaokulu Müdürü Hüseyin Özdemir , 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Murat Er, Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Derneğimizin değerli yönetim kurulu üyesi Av. Pınar Dönmez, Yeşilöz köyü ilk okul Müdürü Bahar hanım, Yeşilöz köyü muhtarı Yusuf Çataltepe, Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca ve köy halkımızla birlikte öğrencilerimiz eşliğinde açılışı tamamladık. 
Ardından kütüphanede okul öğrencileri ile günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.