Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gülşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından tarihi Kurşunlu Cami cemaatine Cuma Namazı çıkışında çorba ikramında bulundu.

Cuma Namazını cami cemaati ile kılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, namaz çıkışında cemaate sıcak çorba servis ederek hayır dualarını aldı.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez koordinesinde "Türkiye Yüzyılı Başlıyor" adı altında. gerçekleştirilen çorba ikramı etkinliğinde gençlik kolları üyeleri, kurdukları reyonlarda çorba dağıtımı yaptı.

Çorba ikramına ilgi gösteren Gülşehirliler, etkinlikten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, AK Gençlere teşekkür etti.

Her daim meydanlarda olan ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve yönetim kurulu üyeleri, bir taraftan da üye kaydı yaptı.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada benzeri sosyal etkinliklerle vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, bir taraftan da vatandaşlarımıza Türkiye Yüzyılını anlattıklarını kaydetti.

AK Gençler olarak sıcak çorbayla vatandaşlara ikram ederek bir nebze de olsa içlerini ısıtmak istediklerini ve aynı zamanda üye kaydı yapmayı sürdürdüklerini dile getiren Bozan Genel merkezimiz, İl ve İlçe yönetimimiz koordinesinde her alanda, her vatandaşımıza dokunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Fikret Capacı