Kapadokya bölgesinin en büyük kitap organizasyonu olarak gösterilen Gülşehir "1. Mantarkaya Kitap Günleri" fuarı sona erdi.

Gülşehir Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen ve Türk ve Dünya Edebiyatından tarihe, çocuk kitaplarından bilimsel yayınlara kadar binlerce kitabın sergilendiği"1. Mantarkaya Kitap Günleri" fuarı büyük ilgi çekti.

İmza günleri ve söyleşi programlarıyla zenginleşen fuarın sona ermesinin ardından açıklamada bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; "Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz 1. Mantarkaya Kitap Günlerinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Fuarımızda Emeği geçen başta Meriç Turan olmak üzere bütün yazarlarımıza, yayınevlerine, öğrencilerimize, eğitimcilerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz. Önümüzde ki yıl görüşmek üzere..." dedi.

Eğitimci - Yazar Meriç Turan'da ; "Beklediğim ilgiyi, dostluk ve çabayı bulduğum güzel memleketime, katılımcı sponsorlarımıza, yayınevi ve yazar dostlarımızla kıymetli Gülşehir Belediyesi çalışanları ile ekibin genç lideri Erkan Çiftci başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki yaptık, ne de güzel oldu." dedi.