31 Mart yerel seçim süreci tüm hızıyla sürerken Gülşehir’de görev yapan mahalle muhtarları MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’ye seçim ofisisinde nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, kendisini ziyarete gelen muhtarlar da, ilgi alakası ve muhtarlara verdiği özel önemden dolayı Erkan Çiftci ye teşekkür etti.

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci; "Seçim çalışmaları kapsamında her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyor, onların taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımızla sürekli istişare etmeye gayret ediyoruz” dedi.

Allah kısmet eder ve halkımız teveccüh gösterirse, dayanışma içerisinde Gülşehir'imize çok güzel hizmet edeceklerini vurgulayan Başkan Adayı Erkan Çiftci, “Sizler Yerel yönetimlerde, mahallelerimizdeki elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız ve sesimizsiniz. Gülşehir'imizi sizlerle birlikte inşallah güzel yarınlara taşıyacak hizmetlere imza atacağız. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden canla başla çalışacağız. Ve kazanan Gülşehir oalcak ” diye konuştu.

MHP Gülşehir seçim ofisinde sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Erkan Çiftci muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.