Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'la başlayarak Gelenekselleşen Bayram ikramları bu yılda Nar kasabasında devam edecek.

Başkan Erdoğmuş konu hakkında yaptığı açıklamasında; Artık Geleneksel hale getirdiğimiz bayram  ikramları çerçevesinde Mübarek Ramazan Bayramını Bayram tadında yaşamak yaşatmak çocuklarımızada bu havayı teneffüs ettirmek anlamında kasabamız çocuklarına oyuncak ve bayram harçlıklarının vereceğiz.Yine Kasabamız halkına bir başka müjdeyi daha Bayram hediyesi olarak vermek istiyorum.Bayramın 1.,2. ve 3. günlerinde  tarımsal sulama suyunun kasaba halkımıza ücretsiz olarak verilmesini kararlaştırdık.Bitmedi, Ayrıca 1. bayram tüm kahvelerde çaylar kasaba halkımıza ücretsiz olarak ikram edilecek dedi.


Başkan Erdoğmuş son olarak Önce Nar ve Nevşehirli vatandaşlarımıza ve bütün islam aleminin Ramazan bayralarını kutluyorum.Allah hepimize sağlık mutluluk huzur esenlik başarı ihsan etsin.Herkese gönüllerince güzel bayramlar diliyorum....



KADİR GECESİNDE ...

Ramazan boyunca iftar  yemekleri düzenleyen,Nar Belediye Başkanı Ali Erdogmuş Ramazanın son haftası Kadir gecesinde de belediye meclis  üyelerine Nar AK Parti belde teşkilatına ve tüm  camilerde hatim (mukbele) okuyan cemeate ve kasaba imamlarına aileleriyle birlikte PERİ TOVER OTEL DE havuz başında iftar  yemegi verdi.

 KADİR GECESİNDE kasaba halkının tamamına kandil simitleri ve Türk bayrakları dagıtan başkan Erdoğan ihtiyaç  sahiplerinede (160 ADET EVE) Ramazan paketlerini  kadir  gecesinde  teravih namazından sonra dagıttırdı.

Allah kabul etsin...