Nevşehir Belediyesi Haberleri

Nevşehir Belediyesi haberleri ve güncel Nevşehir Belediyesi gelişmeleri, Nevşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Nevşehir Belediyesi fotoğrafları ve Nevşehir Belediyesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir Belediyesi Emek Mahallesi ve Yeni Mahalle’de eski altyapıdan kaynaklı su kesintilerini sona erdirmek için altyapı yenileme çalışmaları başlattı.

Genel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e geldi.

Yerel

Nevşehir Belediyesi, Çat Kasabası ve Sulusaray kasabasında mülkiyeti kendisine ait olan arazilerden ilk buğday hasadını gerçekleştirdi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediyesi Gönüllü Eğitim Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik açılan yaz dönemi kursları büyük ilgi görüyor.

Yerel

Nevşehir Belediyesi ekiplerinin hafta sonu Nevşehir Sanayisi içerisinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı'da katıldıç

Yerel

Nevşehir’de eski Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan tarihi ilkokul binası ve Çan Kulesi, Nevşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.

Yerel

Nevşehir’de çocuk ve gençleri sanatla buluşturan Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılacak olan yaz dönemi kursları için kayıtlar başladı.

Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.

Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayaşehir Açık Hava Konserleri, 14 Nisan Pazar günü Kürşat konseri ile başlıyor.

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediyesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının kaldırıldığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Yerel

Nevşehir Belediyesi tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Yerel

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde İlkbahar Etkinlik Dönemi başlıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu