Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi haberleri ve güncel Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi gelişmeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ilgili tüm video, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi fotoğrafları ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin için...

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü görevine NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yeniden atandı.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün farklı akademik birimlerine toplam 16 öğretim elemanının ataması gerçekleştirilecek.

Eğitim

NEVÜ ile Nevşehir SGK arasında, ‘Emekliler Yılı’ kapsamında emeklilere öncelik ve ayrıcalık tanıyan bir iş birliği protokolü imzaladı.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ne 2 doçent ataması yapıldı.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için 507 uluslararası öğrenci alacak.

Eğitim

NEVÜ KÜMİB, Adıyaman’da 6 Şubat depreminde hasar gören tescilli yapılarda kültürel mirası belgeleme çalışmalarında bulundu.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi’ne 2 doçent ataması yapıldı.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, Semra ve Vefa Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi’ne doçent atamaları...

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu tarafından ‘Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Bilim Şenliği’ düzenlendi.

Eğitim

MÜHJEODER Yönetim Kurulu Üyelerinden ve MÜHJEO’2024 Sempozyum Düzenleme Kurulundan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret.

Eğitim

NEVÜ Hayvanları Koruma ve Yaşatma Kulübü (Hay-Kor), Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (At-Bin)’nde at binme etkinliği düzenledi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu