Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) haberleri ve güncel Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) gelişmeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile ilgili tüm video, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) fotoğrafları ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Farklı Disiplinlerin Perspektifinden Kadın’ Konuşuldu

Eğitim

KOP İdaresi Daire Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu NEVÜ'lü Öğrenciler İle Buluşacak.

Eğitim

NEVÜ ve Nevşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen geleneksel olarak düzenlenen “Mangalda Hamsi Şöleni"nin dokuzuncusu gerçekleştirildi.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyelerinin TÜSEB Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı.

Eğitim

Türk Dil Kurumu Kitap Satış Aracı 14-15 Aralık tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de olacak.

Eğitim

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Hasta Hizmeti Sunmaya Başladı.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Niş Üniversitesi İş Birliğinde “1. Uluslararası Öğretme, Öğrenme Ve Öğretmen Eğitimi Konferansı Düzenlendi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu