Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahalle sakinlerinin sevgisini kazanarak takdirini toplayan Hacıbektaş'ın sevilen sanayi esnaflarından Gazi Özdemir, Hacıbektaş ilçesi Zir Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı. 

Adaylığını duyuran Gazi Özdemir, yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; 

"42 yaşındayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Hala hazırda Hacıbektaş ilçemizde sanayi esnafı olarak çalışıyorum. Gazi yapı prefabrik ev inşaat dekorasyon işletmecisi olarak  25 yataklı Hacıbektaş ilçe entegre hastanesinin inşaat yapımında ve hastanenin açılışında alt taşeronu olarak büyük emeği olan,  ilçeye büyük desteği bulunan firmamızda Türkiye'nin deprem bölgelerine prefabrik evler üretmekteyim.

VEREN EL ALAN ELİ HİÇ BİR ZAMAN GÖRMEYECEK…

Zir Mahallesi’nin en acil sorunlarından biri geçim derdi olduğunu belirterek, “Temel ihtiyaçlarını karşılayamayan mahalle sakinlerimiz var. Kıt kanaat geçinmeye çalışıyorlar, çocuklarının eğitim öğretimine dahi bütçe ayıramıyorlar. Ve tüm bu imkansızlıklara rağmen gururlarına yediremedikleri için yardım isteyemiyorlar. Biz onların ayaklarına gideceğiz, onları rencide etmeyeceğiz, utandırmayacağız. Gönül köprüsü kuracağız ve veren el alan eli hiçbir zaman görmeyecek.” diye konuştu.

Kimsesizlerin Kimsesi Olacağız

Projeleri arasında, ilçemize yakışır çevre düzenlemesi ile birlikte öncelikle mahallemizde mezarlık sorununu çözeceğiz. Mahallemizde yaşayan yaşlılarımızın ve hastalarımızın market  pazar alışverişlerine gidemiyen ve gitmekte zorluk çeken ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız ve bu sorunları çözeceğiz.Yine mahallemizde dar gelirli ailelerimizin evlerinin tadilat tamirat bakım ve onarım için hizmet için hak  için eşitlik için hizmet vermek için oturmaya değil çalışmaya adayım.

Muhtarlık binası, Dijital Mahalle, Kardeş Mahalle, Eğitim Seferberliği ve Sağlıklı Mahalle gibi sosyal çalışmaları olan Gazi Özdemir, “Mahalle halkımız bana teveccüh gösterirse birlikte harika işler başarabiliriz” dedi.

Eğitim ve Sağlık hizmetleri ile birlikte, mahallenin güvenliği, otobüs seferlerinin düzenli çalışması, sokak köpekleri sorunu konuları başta olmak üzere  seçilmesi durumunda 7-24 hizmet edeceğini söyledi. 

"Destek, Sizden Hizmet Bizden"

Belediyemiz ve resmi kurumlarımız ile istişare halinde olarak yatırım ve hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Nasip olurda bu göreve layık görülürsek bir telefonla 7/24 saat ulaşabileceğiniz bir muhtar olacağım. Mahallemizdeki sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olarak karşılıklı istişarelerle tüm sorunların üstesinden geleceğim. Bu sebeple tüm mahalle sakinlerimden 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde oylarınıza talibim.'' ifadelerini kullandı.

Gmail hesabı : [email protected]

Zir Mahallesi Muhtar Adayı GAZİ ÖZDEMİR  0 541 626 67 15

Editör: Fikret Capacı