İyi Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Hakan Taşdemir’in seçim ofisi ve mahallelerde yaptığı halk buluşmalarına her geçen gün vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.

İyi Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Hakan Taşdemir gün içerisinde seçim çalışmalarına devam ederken akşamları ise seçim ofisi ve mahallelerde adeta şenlik havasında vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan adayı Taşdemir, katıldığı halk buluşmalarında vatandaşlara ilçeye kazandıracakları yeni projeler ile Hacıbektaş’ın kaderini değiştireceklerini ve daha da güzelleşerek cazibe merkezi haline getireceklerini anlatıyor. Farklı platformlarda yapılan yerel seçim anketlerinde de 1. olan Hakan Taşdemir halkın sevgisini kazanmış durumda.

AÇIK HAVA MİTİNGİNE DAVET

Başkan Adayı Taşdemir, aynı zamanda “23 Mart 2024 Cumartesi saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanında yapacağı açık hava mitingine tüm Hacıbektaşlıları davet etti. Taşdemir, İlçemizin tüm gerçeklerini, KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ ve KADERİNİ KONUŞACAĞIMIZ bu önemli günümüzde siz değerli halkımızla birlikte olmaktan onur duyarız.“ dedi

CESUR BAŞKAN GÜÇLÜ BELEDİYE

İyi Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Hakan Taşdemir kendisine ve ekibine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederken yaptığı açıklamada, “Bizler katıldığımız halk buluşmalarında bir kez daha görüyoruz ki Hacıbektaş’ta vatandaşlarımız kararını çoktan vermiş. Halk buluşmalarımız dolu dolu geçiyor herkes değişimden yenilikten yana artık Hacıbektaş’a yakışan bir başkan hizmet etsin istiyorlar. Hacıbektaş 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçime hazır ve kararlı. ATATÜRK İlke ve İnkılaplarını kendimize yol bilerek hedefimiz üretim, kalkınma ve hizmet olacak, cesur başkan güçlü belediye için desteğini hiç esirgemeyen Hacıbektaş halkıma çok teşekkür ederim” dedi.