Bol Ahenk Müzik Evi Müzik Öğretmenlerinin icra ettiği  canlı müzik eşliğinde yapılan farkındalık etkinliklerinde kanatsız melekler dünyayı güzelleştirip doyasıya eğlendiler. Nevşehir Özel Eğitim Anaokulunda özel eğitim gereksinimi bulunan öğrenciler için gün;  Palyaço gösterisi, pamuk şeker yapımı, köpük balon gösterisi, pasta kesimi ve müzikli oyunlar ile devam etti.
         

Nevşehir Valisi Sn. İnci Sezer Becel Bir ülkenin gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli konulardan biri tüm vatandaşlarına ve özelde özel eğitim gereksinimi olan vatandaşlarına sağladığı imkânlar ve onlara sağladığı destek hizmetidir. Bu nedenle özel bireyler ile onların ailelerine sağlanan hizmetlerin niteliği ve yaygınlığı, özel vatandaşlarımızın üretken birey olmalarını da sağlayacaktır.

Down sendromlu öğrencilerle yakından ilgilenen Nevşehir Valisi Sn. İnci Sezer Becel onlarla bir süre sohbet etti

         Farkındalık etkinliğini gerçekleştiren Nevşehir Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Kenan Tekin’e ve okul öğretmenlerine teşekkür ederek; Down Sendromlu vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok mucizesine şahit oluyor onların yaşama sevinciyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. dedi.