AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Turan Balak, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Özmen ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO)'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Milletvekili A. Adayı Turan Balak, ziyaretlerinde  yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular. 

Balak: "Nevşehir'imize ve ülkeye hizmet etmeye hazırım"

Milletvekili Aday Adayı Turan Balak, “Öncelikle Başkanlarıma kabulleri çok teşekkür ederim. Malumunuz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ülkemiz ve ilimize daha fazla hizmet edebilmek adına aday adayı oldum.

Sevdalısı olduğum Nevşehir'imizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen, bu bölgeden ekmek yiyen ve bu bölgenin havasını soluyan bir genç olarak; dinamik bir şekilde, gelecek vizyonu ile büyüklerimizin tecrübe ve destekleriyle Nevşehir için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmak için aday adayıyım.

“Bize Ömer’ler lazım” diyen Sayın Cumhurbaşkanımın çağrısını emir telakki ettiğim için aday adayıyım.

Yalnız ülkemize değil Dünya ülkelerine umut olmuş liderim ile aynı safta durduğumu, her zaman yanında olduğumu ve yanında olacağımı göstermek için aday adayıyım.

Elleri nasır tutmuş işçimizin,  memleket insanıma hizmet eden memurlarımızın, alın terleri akıtarak köyünde tarım yapan köylülerimizin temsilcisi ve Ankara’daki kapısı olmak için aday adayım.

Milletvekili Aday Adaylığı noktasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık ifade ettiği “Bize Ömerler lazım. İşte biz bu Ömerleri bulduğumuz zaman, şuan geldiğimiz konumdan çok daha farklı bir konuma Allah’ın izniyle çıkacağız.” ve “Türkiye Yüzyılı Gençliğin Yüzyılı” ifadelerinin kendisini kamçıladığını vurgulayan Turan Balak, Nevşehir'in Ömer’i olmak adına Nevşehir'e ve ülkeye hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için destek ve dualarınızı bekliyorum." ifadelerinde bulundu.