Hollanda Nevşehirliler Vakfı, Nevşehirli SMA hastası olan Yusuf Eren bebeğimiz için bir yardım kampanyası başlatıyor.

Konu hakkında Hollanda Nevşehir Vakfı başkanı Aydemir Çetin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"30 Haziran Perşembe günü (Bugün) saat 18:00-21:00 arası Rotterdamdaki Life24 stüdyosundan Hollanda Nevşehirliler Vakfı olarak, Nevşehirdeki SMA hastası olan Yusuf Eren bebeğimiz için bir yardım kampanyası yapacağız.

Vaktin kısa olma sebebi Yusuf Eren bebeğimize yardım elimizin uzatılmasını engellemesin inşallah.

Siz değerli dostlarımızı 30 haziran perşembe günü Life24 stüdyosuna bu yardım kampanyası için davet ediyorum.

Program akışı:
18:00 -19:00 kabul ve akşam yemeği 
19:00-21:00 canlı yayın programı
21:00-22:00 sohbet ve kapanış

Bu vesileyle hem bir araya gelip yardım kampanyamıza destek olmanız hem beraber yemek yeme altında hasbıhal etme fırsatımız olur. 

Yemeğin ardından saat 19:00’dan itibaren sırayla istek üzerine sizleri programa konuk ederek (şirketiniz) kampanyamıza desteğiniz hakkında kısaca sohbet etme fırsatımızı degerlendirelim istiyoruz.

Bu şekilde siz degerli dostlarımızın (şirket) sosyal medya hesabı üzerinden hem Yusuf Eren bebeğimize destek olma çağrısında bulunup sesimizi daha geniş bir kitleye duyuralım hem sizin (şirket) kampanyamıza desteğiniz hakkında kısa sohbet edelim niyetindeyiz.

Aynı zamanda Türkiyemizden canlı yayın konuğu olarak Yusuf Eren bebeğimizin Anne ve Babası ve Nevşehir Valimiz, Milletvekillerimiz, Nevşehir İl ve ilçe belediye başkanlarımız, STK başkanlarımız katılacaktır.

Bu vesileyle 30 Haziran Perşembe günü saat 18:00 ile 21:00 arası müsait olup bu programa katılıp katılmayacağınızı lütfen bana teyid etmenizi rica ediyorum.

Eğer 30 Haziran Perşembe günü Rotterdam Life24 stüdyosuna gelemiyorsanız, saat 19:00-21:00 arası sizi telefon/Whatssapp/Zoom/Teams üzerinden canlı yayına katılmak için vakit ayırmanızı rica ediyorum.

En azından (şirket) sosyal medya hesabınız üzerinden canlı yayınımızı paylaşarak Yusuf Eren bebeğimize destek olmanızı bekliyorum.

Şimdiden destekleriniz için size teşekkür ediyorum." dedi.

Hollanda'dan yapılacak canlı yayın Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com'dan da canlı olarak yayaınlanacak.