Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında desteklenmeye uygun görülen "Turist Rehberlerine Yönelik Hacıbektaş Ören Yeri Eğitim Programının Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi" adlı proje kapsamında, proje ekibi, proje paydaşı NERO'ya (Nevşehir Rehberler Odası) ziyaret gerçekleştirdi.

Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akın, Dr.  Öğr Üyesi Mihriban Artan Ok ve proje ekibininin kıymetli üyeleri Doç. Dr. Burcu Gülsevil Belber, Doç. Dr. Faruk Bozdağ ve Doç. Dr. Üyesi Meral Dursun Küçükoğlu, NERO başkanı Özay Onur'u makanında ziyaret etti. 

Proje ekibini makamında ağırlayan NERO Yönetim Kurulu Başkanı Özay Onur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek proje ekibine teşekkür etti. Hacıbektaş Ören Yeri için turist rehberlerine yönelik eğitim programı geliştirilmesinin ve bir sertifika ile standartlaştırılmasının önemine değindi. Ayrıca proje kapsamında, eğitim programı geliştirilirken ihtiyaç analizlerinin yapılmasının ve değerlendirmelerle en ideal şekle getirilmesinden duyduğu memnuniyeti aktaran Onur, üniversite-stk iş birliği çerçevesinde her daim NEVÜ ve Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü ile ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını belirtti. Proje ekibi ise projenin hazırlanma ve uygulanma aşamalarında çok yönlü desteklerinden dolayı Özay Onur'a teşekkürlerini sundu. 

Editör: Fikret Capacı