Türkiye'nin teknoloji ve hizmet sektörünün öncü isimleri, Mobilefest ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği muhteşem etkinlikte buluştu. Etkinlikte "İhracatı Hızlandıranlar" Yazılım İnovasyonu konusunda Üstün Başarı Ödülü Kapadokya Teknopark'da yer alan Mzn Teknoloji' ye verildi.

Firma sahibi Muhammed Özen, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu anlamlı ödül için Mobilefest ve Hizmet İhracatçıları Birliği'ne teşekkür ediyorum. İhracatı hızlandırmak ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışan her bir çalışma arkadaşıma minnettarım."

Etkinlikte ayrıca, iş birliği ve müşteri memnuniyetini vurgulayan Özen, "Bize her zaman destek olan müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve tedarikçilerimize de teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin güveni ve iş birliği, bizim için çok değerlidir" dedi.

Bu prestijli ödül, şirketlerin üzerine düşen sorumlulukları hatırlatan bir anlam taşıyor. Özen, "Daha fazla inovasyon, daha fazla sürdürülebilirlik ve daha fazla küresel iş birliği için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi dünya ekonomisinde daha da güçlü bir konuma getirmek için kararlılıkla yol almaya devam edeceğiz" diye ekledi.

Muhammed Özen, başarısını ailesi ve sevdikleriyle paylaşarak, "Bu ödülü almaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Sağ olun, var olun" dedi.

Muhammed Özen'in ödül kazandığı bu unutulmaz etkinlik, Türkiye'nin teknoloji ve hizmet sektöründeki başarılarını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Mzn Teknoloji "Üreten Türkiye için Elele..." sloganıyla daha da güçlenerek yoluna devam edecek.

1Ded3985 D34F 40A4 81A4 A9F3E0C2A79C

57E8454D 0022 4F3F 8539 5B48Bfe6895F

A9C6409F D9Dc 46A0 A0Ce 095C35634762