Cumhuriyet Halk Parti Nevşehir örgütünde il, ilçe yöneticiliği, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği, belediye başkan ve milletvekili adayı olan isimler 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için sahaya indi…

Nevşehir'de CHP 28 Mayıs için sahaya indi

28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri kaspamında İlçe ziyaretlerine başladıklarını ifade eden CHP Nevşehir İl Başkanı  Tayfun Ceyhan, Kimseden hiçbir davet beklemediklerini ve CHP için, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışmaya devam kararını açıkladı..

Ceyhan, "Son seçimde özellikle hem partimize ama özellikle genel başkanımıza çıkan oyun büyük bir üzüntüsü içerisindeyiz. Biz hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ni canını verecek kadar seven insanlarız. Cumhuriyet Halk Partisi bizim her şeyimiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi, partimiz için tekrar sahadayız. Genel başkanımızın Cumhurbaşkanı olabilmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz." dedi.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; "Avanos ve Ürgüp İlçe Başkanlıklarımızda ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve parti üyelerimizle bir araya geldik. Sandık güvenliği ve seçim stratejilerimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. 28 Mayıs’ta milletin zaferi için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz!" dedi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'ta; "28 Mayıs’da 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtirmek için, Kozaklı ,Acıgöl ,Derinkuyu, Avanos, Ürgüp ve Hacıbektaş'ta İlçe Başkanlıklarımızı ziyaret edip, sandık güvenliği ve seçim stratejilerimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. 2. Turda başaracağız. Hazırız."  dedi.