AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi 14-20 Nisan Şehitleri Anma Haftası dolayısıyla, şehit ailesini ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, "14-20 Nisan Şehitleri Anma haftası münasebetiyle , Merkez ilçe başkanım ve Kadın Kollarımız ile Şehrimizdeki Aziz Şehitlerimiz’in ailelerini ziyaret ettik ve iftarımızı yaptık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin." dedi.

Kemikkıran, Şehit ve gazi ailelerin her daim yanında olacaklarını, onları hiç bir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

Nevşehir'de şehit ailesinin evine konuk olan İl Başkanı Kemikkıran; "Eğer ki biz bugün burada huzur ve güvenli bir şekilde yaşam sürüyorsak, bu bayrağımız, topraklarımız, vatanımız ve bizler için gece gündüz demeden teröre karşı canlarını veren şehitlerimizin, canlarını ortaya koyarak yoğun mücadele veren askerimiz, polisimiz ve güvenlik güçlerimizin, gazilerimizin sayesindedir. 

AK Parti teşkilatları olarak, şehitlerimizi, gazilerimizi onların ailelerini hiç bir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu vesile ile ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle verilen mücadelede şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi." 

Şehit ailesi ise vatanın ve ay yıldızlı bayrağın sonsuza kadar Türk milletine ait kalacağını belirterek, "Babasız, Anasız, Evlatsız kalırız ama vatansız ve bayraksız asla." dedi.