Nevşehir'de yerli ve milli otomobil olan TOGG ile şehir turu atan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu liderlik, ortaya koyduğu irade nasıl bir sonuçla tecelli ediyor bir kez daha hep birlikte görüyoruz" dedi.

Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG ile Nevşehir sokaklarını gezen İl Başkanı Kemikkıran; "Maket değil, hakikat. Yerli Ve Milli Gururumuz Gemlik’ten Çıktı Nevşehir Halkı’nın Ziyaretine Geldi." dedi.

Nevşehir'de milli gururumuz TOGG ile şehir turu atan İl Başkanı Kemikkıran, "Tek kelimeyle muhteşem hakikatten kullanırken de büyük bir heyecan yaşadık büyük bir gurur ve onur duyduk. Tabi böyle bir eserin ortaya çıkmasını sağlayan, bu yolda çok büyük gayretler sarf eden öncelikle bu işe inanan bu eserin ortaya çıkarmasının yegane mimarı sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a teşkilatımız milletimiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz, sağ olsunlar"  ifadelerinde bulundu.

Nevşehirli Vatandaşlar TOGG'a yoğun ilgi gösterdi

Nejdet Ersan parkı önünde yerli ve milli otomobil TOGG'u gören vatandaşlar, fotoğraf çekinmek için kalabalık oluşturdu. Vatandaşlar, TOGG'u detaylıca inceledi.