Halis Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan kurtuluş hareketi, Cumhuriyetimizin başlangıcı olduğu gibi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının da ilk adımı olmuştur. 104 yıl önce Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır.

Coğrafyamızı yeniden şekillendirmek düşüncesiyle vatan topraklarımıza göz dikenlere karşı engin vatan sevgisiyle topyekûn bir şekilde harekete geçen Aziz Türk Milleti, kahramanlık ve destansı bir cesaretle hiç vakit kaybetmeden vatan toprağında bir gün bile esir kalmayacağını tüm dünyaya haykırmıştır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlık mücadelemizin 104. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, sevgili gençlerimizin, Nevşehirli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.