EMN Yapım'ın merakla beklenen psikolojik gerilim filmi "İşaretliler - Kurban" 26 Mayıs 2023'te seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

"İşaretliler - Kurban", seyircilere gerilim dolu anlar yaşatacak, sürükleyici bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor. Film, 26 Mayıs 2023'te sinemalarda...

Yapımcılığı Nevşehirli Murat Ulaş'ın üstlendiği, yönetmen Bülent Terzioğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu A. Kemal Öğün'ün kaleme aldığı film 26 Mayıs da hem Forum Kapadokya hem de Nissara AVM'de...

Başrollerini SiMGE (Yıldız Ustabağ), Burak (Fırat Çöloğlu), Yıldız (İpek Tenolcay), Arif (Bülent Sülün), Büyücü (Mehmet Çepiç) ve İmam (Muhammet Cangören) gibi başarılı oyuncuların paylaştığı "İşaretliler - Kurban", 102 dakikalık bir süreye sahiptir.

Film, zengin bir ailenin tek çocuğu olan Simge'nin hayatına odaklanmaktadır. Simge, baskıcı annesi ve ilgisiz babasıyla erken yaşta ayrılmış ve kopuk bir hayat sürmektedir. Sevgilisi Burak ile birlikte müzik yaparak başarılı bir vokalist olarak sahnelerde yer alırken, aynı zamanda ilk albümleri üzerinde çalışmakta ve yapımcıyla anlaşma yapma heyecanını yaşamaktadır. Ancak hayatı, bir sabah kapısında bulduğu bir kediyi evine almasıyla birlikte metafizik bir hal alır ve korkunç bir duruma dönüşür.

Simge, kimsenin göremediği bu hayali kediyle giderek hayattan kopuk bir yaşam sürmeye başlar. Kabuslar ve sinir krizleri hayatının bir parçası haline gelirken, davranışları da değişir. Ancak Burak, Simge'nin yaşadığı değişimlere kayıtsız kalmakta ve hayali kediyi önemsiz bir olay olarak geçiştirmektedir. Simge ise bu durumun sadece psikolojik bir olay olmadığını düşünerek çareyi eski kitapçılarda ve metafizik kitaplarda aramaktadır.

Simge'nin çığlıklarını duyan Yıldız ve kardeşi Arif, Simge'nin yardımına koşar. Yıldız ve Arif, çocukluklarında yaşadıkları doğaüstü bir olay sonucu hem yetim kalmış hem de mistik yetenekler kazanmışlardır. Birlikte, Simge'nin durumunu öğrenmek ve onu kurtarabilmek için gerçek kötülükle savaşmak zorunda kalacaklardır.