İşbilir Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Adnan İşbilir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Nevşehirlilerin ve tüm Türk İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Nevşehirli Turizmci Adnan İşbilir mesajında şunları kaydetti: 

"Kurban, Allah’a yakınlaşmanın, sadakatin, Allah’a itaat ve teslimiyetin bir göstergesidir. Kurban Bayramı ise birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesinin yanı sıra, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın değerini anlayabileceğimiz bir bayramdır. Kurban Bayramı zayıf, güçlü, zengin, fakir demeden tüm İslam alemini buluşturan bir özelliğe sahiptir.

"Bayramlarımız, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevginin, saygının geliştiği müstesna günlerdir.

Hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolü bayramlar, birbirimize kenetlenip sevdiklerimizle kucaklaşarak zor günleri unutturmakta ve güzel bir geleceğe olan umutlarımızı canlı tutmaktadır.

Bu vesile ile Kurban Bayramının başta ülkemiz ve Türk-İslam alemi olmak üzere tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; Savaşların, zulmün son bulduğu, refah ve mutlu bir gelecek özlemiyle, Kapadokya bölgesi turizmcilerinin, Nevşehirli hemşehrilerimiz ve kıymetli ailelerinin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."  dedi.

...........