31 Mart Yerel Seçimlerine 81 ilde “Hür ve Müstakil girme kararı alan İYİ Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı Oytun Akyol oldu.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kulislerin şu sıralar gözü kulağı partilerde. İYİ Parti’de Oytun Akyol sesleri yükselmeye başladı.

“Ürgüp’e Güneş doğacak”

Ürgüp Kulislerinden gelen bilgiye göre; İYİ Parti burada ilçenin tanınmış ve sevilen bir ismini öne sürmeyi hedefliyor iken. Bu anlamda uzun süredir parti yönetiminde görev alan turizmci Oytun Akyol’un adaylığı gündemde. Halkın nabzını tutuğumuzda da Akyol ismi sıkça zikrediliyordu.

Oytun Akyol İYİ Partiden Ürgüp Belediye Başkanlık Adaylığını Açıkladı.

Başkan Adayı Akyol” Bu seçim ülkemizin daha da şahlanacağı, bugüne kadar yapılan tüm çalışmaların artık taçlanacağı ve Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye’nin adeta dünya siyasetinde tam olarak liderliğe konumlanacağı bir seçim olacaktır. İnanıyorum ki Türkiye Yüzyılı milletimizin umutları, hayalleri, özgüveni ve cesaretiyle şahlanan bir “ÜRGÜP” geleceğe geçişin kapısı olacak dedi.

Ürgüplüler hem genç hem de tecrübeli dinamik bir yapıya sahip turizmci Oytun Akyol’un Ürgüp için doğru bir karar olduğunu konuşur iken İYİ Partinin genel merkezinden Ürgüp Belediye Başkan Adaylığı onaylanarak “Ürgüp’e Güneş doğacak” sloganıyla açıklanması büyük İlgi gördü.