İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli'nin istifasını açıklamasının ardından bir istifa haberi de İYİ Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Musa Ertaş'tan geldi.

İYİ Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Musa Ertaş, aday adaylık başvurusunu geri çekerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Nevşehir'de taraflı tarafsız bir çok insanın sevgi ve saygısını kazanmış, önemli yatırımcılarımızdan İş İnsanı Musa Ertaş'ın istifasını açıklamasının ardından parti içinde ve çevresinde istifa rüzgarının devam etmesi bekleniyor.

Peş peşe gelen istifalar, Nevşehir İYİ Parti teşkilatlarında Deprem olarak yorumlandı...

Nevşehir İYİ Parti'de peş peşe gelen istifalarla deprem yaşarken, İl Başkanı  Av. Alihan Kuzeyli'nin ardından tüm parti teşkilatlarının da komple istifa edeceği öğrenildi.

Musa ERTAŞ kimdir?

1958 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir’de tamamlamıştır. 1979 yılında başladığı ticari hayatında çeşitli sektörlere firmalar kazandırarak, iş hayatındaki başarılarını sürdürmüştür. 1980 yılı öncesi Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Ertaş, 1999 yılında MHP İl Genel Meclis Üyeliğine seçilerek bu görevini yürütmüştür. Ertaş, birçok sivil toplum kuruluşu, meslek odası ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Toprak Sanayi Ürünleri Meclisi Başkan Yardımcılığı görevi de yapan Ertaş, evli ve 4 çocuk babasıdır.