Avanos’un Kalaba ve Çalış Beldeleri milletvekili adayı Emre Çalışkan’ı bağrına basarken annesi tarafından Çalışlı olan Çalışkan kendi memleketinde sevgi seliyle karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde özellikle genç seçmenlerle yaptığı söyleşiler ve sıcak temaslarla büyük övgüler alan Çalışkan, Nevşehir’de gidilmedik ev ve çalınmadık kapı bırakmayı düşünmüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kalabalı ve Çalışlı hemşerileri ve esnaflara misafirperverlikleri ve samimiyetleri için teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan “Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın ilgi ve alakasından son derece mutlu oluyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni Türkiye yüzyılında AK kadrolar olarak Nevşehir’e ve ülkemize gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah, Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

Nevşehir’i karış karış gezdiklerini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, “Nevşehir’imizin her noktasında diğer milletvekili adaylarımız ile birlikte esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onların taleplerine kulak veriyoruz. Bugünkü ilk durağımız Avanos Seçim Ofisi oldu. Avanoslu esnaflarımızı ziyaret edip ardından Kalabalı ve Çalışlı hemşerilerimizle hasbihal ettik. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük saygı duyarak teveccüh gösteriyorlar. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir’de de ak kadrolarla sahadayız ve herkesi kucaklayarak Türkiye Yüzyılına uygun ülkemizi en üst seviyelere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2