Nevşehir'in Ürgüp ilçe esnaflarından Bekir oğlu Mustafa Kırboğa tedavi gördüğü Ürgüp Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cenazesi Bugün cuma namazına müteakip Ürgüp'te toprağa verilecektir.

69 yaşındaki Kırboğa'nın vefat haberi başta ailesi sevenleri ve tüm Ürgüplüleri derinden üzdü.

Kapadokya bölgesinde çekilen bir çok dizi, sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Kapadokya'nın gönül elçisi Mustafa Kırboğa, başta Ürgüp ilçemiz olmak üzere gerek ilimiz Nevşehir'in gereksede Kapadokya Bölgemizin tanıtımına çok ciddi katkılar sağlamıştı.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık sebebiyle tedavi görmekte olan Kapadokya gönül elçisi Mustafa Kırboğa FİB Haber Merkezi ile son görüşmesinde Ürgüp Kapadokya Bölgesinde çekilecek olan üçüncü dizinin müjdesini vermişti;

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.