Kahvaltı, günün en değerli öğünü olmasının yanı sıra tam bir keyif meselesidir. Hani bir söz vardır, “Güne nasıl başlarsan öyle gider” diye, iyi bir kahvaltıyla başlanan gün de enerji ve moral depolar içimizde. İşte şimdi kahvaltın keyfini, Göreme'de Cappadocia Sunrise Breakfast Restoran & Kahvaltı Salonun'da çıkarın...

Kapadokya'nın muhteşem manzara eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz yeni bir mekan Cappadocia Sunrise Breakfast Restoran & Kahvaltı sıra dışı konsepti ve iddialı lezzetleri ile Nevşehir Kapadokya Bölgesinin en popüler mekanları listesinde çoktan yerini aldı! 

Kapadokya'nın en nezih en keyifli en lezzetli ,hemde eğlenceli bir kahvaltısı keyfi için sizleri de yeni mekanımıza bekliyoruz...

Çıkın çıkın gelin organik kahvaltının tadına varın...

Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Cappadocia Sunrise Breakfast Restoran Kahvaltı Salonun'da lezzetler ef-sa-ne! Hizmet ise şa-ha-ne...!

Hem gözünüz hem mideniz doysun... 

Aradığın tüm lezzetleri fazlası ile bulacağın zengin menüsü ile birbirinden özel lezzetler masanı süsleyecek, her sabah lezzet dolu saatler yaşanacak. Sevdiklerinle birlikte olmanın hazzını hakiki bir kahvaltı ile çıkarmak için bu fırsatı kaçırma!

Daha ne olsun? Sağlık olsun, Şifa olsun, Afiyet olsun!...

Kapadokya'nın kalbi Göreme de muhteşem manzarası ile keyifli ve lezzetli kahvaltı deneyimini bizimle yaşamak için lütfen rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

İLETİŞİM: 0 538 271 23 85

Cappadocia Sunrise Breakfast Restoran

ADRES:  Göreme kasabası/ Nefit mevki, Göreme

INSTAGRAM: cappadociasunrisebreakfast

Editör: İbrahim UYSAL