Kapadokya'da sıradan bir gün! Masal gibi...  Kapadokya'da sıcak hava balonları, peribacaları üzerinde  gökyüzünü süsledi...

İşte Dünyanın En Güzel Balon Rotası: Kapadokya (Nevşehir)

Sıcak hava balonu gezilerinin dünyadaki en nefes kesici manzaralara tanıklık edebileceğiniz, dünyayı farklı bir perspektiften görme imkanı sunan Kapadokya'da balon turlarıyla unutulmaz bir deneyim olduğu aşikar. Sadece mavi gökyüzü ile çevrili yeryüzü üzerinde huzur içinde süzülmenin gerçekten büyülü bir yanı var. Üzerinde uçulabilecek pek çok harika rota var: ister Kapadokya’da güneşin doğuşuna, ister Kapadokya vadilerinde peribacaları arasında masalsı eşsiz görüntülere tanık oluyor olun bunu sıcak bir hava balonunun sepetinde yaşamak kesinlikle unutulmaz deneyimlerden biri.

Siz de bir kartal gibi yeryüzünün üzerinde uçarken çevreyi görüp, rüzgarı yüzünüzde hissetmeyi hayal ediyorsanız sizin için Göreme, Uçhisar, Ortahisar, Avanos, Ürgüp'üyle Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de sıcak hava balonu gezilerine mutlaka göz atmalısınız.

'' Taklitler aslını yaşatır ''...

Unutmayın taklitler aslını yaşatır fakat asla aslının yerini tutmaz... Taklidini bile bulmanın bir şans olduğu bilinciyle gerçeğini yaşamanız için herkesi Nevşehir'e Kapadokya'yı keşfetmeye bekliyoruz.

Video: İsmet DEMİR