Nevşehir'de yıllarca spor mağazası ürünleriyle en çok tercih edilen Tan Spor Mağazası'nın işletmecisi Abdullah Tan, sağlık problemi nedeniyle başlattığı kampanyada tüm teşhir ürünlerinde maliyetine satış başlattı.

Kapatıyoruz !!! Maliyetine satışlar !!! Şok fiyatlar!!! Bitiriyoruz...

Nevşehir'de 45 yılı aşkın süredir hizmet veren mağaza camlarına ‘Kapatıyoruz’ diye astığı afişlerle elindeki ürünleri Nevşehir halkına maliyetine sunan Tan Spor Mağazası'nın işletmecisi Abdullah Tan, ekonominin inişli çıkışlı gittiği şu günlerde hayallerin yeşermesine neden oldu. 

İndirimli ürünü duyanlar mağazaya koşuyor

İlk günden büyük ilgi gören kampanyada, teşhirdeki ürünler ve depolar gelen yoğun talep sayesinde boşalmaya başladı. 

Nevşehir'in en işlek 2. caddesi olan Lale Caddesi No: 47/B adresindeki mağazada İçindeki yüzlerce orjinal marka ürünleriyle indirime başlayan ve maliyetine satış yapan Tan Spor Mağazasına vatandaşlar alışveriş yapmak için akın ediyor.

Nike, Adidas, Puma gibi dünya markası ürünlerle Fenerium Nevşehir bayiside olan mağazada ayrıca okul çantası, spor çantası, kort tenis, Badminton ile onlarca eşofman modelleri ve daha bir çok ürünler maliyet fiyatına bitiriyoruz....

45 Yıllık geçmişi ile Nevşehir'in ilk spor mağazası olma özelliğine sahip olan Tan Spor Mağazası, şimdi sizleri bu fırsattan yararlanmak için mağazasına bekliyor.  

Ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır.

 'Bu fırsatı kaçırmayın', 'Maliyetine ve indirimli satışlarıyla', 'Kapatıyoruz'

Ayrıntılı bilgi almak için 0 542 214 06 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tan Spor Mağazası

İRTİBAT: 0 542 214 06 88

Adres: Lale Caddesi No: 47/B NEVŞEHİR