Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, seçim öncesi söz verdiği vaatlerini birer birer yerine getiriyor. Başkan Bağcı seçimlerden sonra geride kalan üç ayda yapılan belediye çalışmalarını www.fibhaber.com muhabirimize değerlendirdi.

Bağcı, yaptığı açıklamasında; "Pazar yerimizin çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışması tamamlandı. Yine kasabamız Mezar yolu mevkinde yol genişletme çalışmaları yapıldı. Çocuklarımız için Yeni çocuk oyun parkı oluşturduk. Vatandaşın güvenliğini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla kasabamız giriş, çıkış ve meydanı ile bazı bölgelere yeni mobese kameraları takıldı. Güvenlik açısından çok önemli bir adım olan bu sistemi kasabamız halkına hayırlı olsun" dedi...

İşte Başkan Bağcı'dan yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler;

Çocuk oyun parkı
"Çocuklarımızın çocukluğunu dolu dolu yaşayabilmesi için belediye mülkiyeti içerisinde olmayan bir arsayı satın alarak kasabamız geleceğinin teminatı olan çocuklarımıza park alanı olarak hizmete sunmuş bulunuyoruz. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, insanlarımızın birlikteliğini güçlendirmek, sosyal alanlar oluşturmak bizleri mutlu ediyor. Bu şuur ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

Pazar Yeri Düzenleme Çalışmaları
Kasabamız pazar yerinin zeminine taş döşenerek etrafının ise yeşillendirilmesi, park ve kamelyalar eklenerek kasaba halkının rahatça alışverişini yapması sağlanarak, onlar için dinlenecek alanlar oluşturuldu.

Mezaryolu mevkiinde yol genişletilmesi ve çevre düzenlemesi
Mezaraltı mevkimizin tek şeritli yolun bulunması nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunun çözülmesi amacıyla yol genişletme ve kaldırım çalışması yapıldı. Çalışmaların akabinde yolun taş döşenmesi halkın hizmetine sunulacaktır. 

Kasabamıza MOBESE İle Kamera Sistemi (Kavak şimdi daha güvenli)
Ticaret merkezi olan Kavak kasabamızın güvenliği ve huzuru için kasabamız giriş ve çıkışlarımızın ve meydanlarımızın mobese ve kamera kayıtlarıyla 24 saat kayıt altına alma çalışmalarımız tamamlanmıştır". dedi.

Haber:Hamit Resul Doğan