Demircioglu Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Nevşehir'in ilk toptan ve perakende bahçe ve teras dekorasyon mağazası "İNNESTT Kapadokya" Kayaşehir Futbol Kulübünün ana sponsoru oldu.

Kayaşehir FK hala hazırda, yüzlerce genç sporcusuyla Nevşehir'de 13-18 yaş gruplarında U Ligi müsabakalarında mücadele ediyor.

Biz Kapınızı, Amatör bir ruhla çaldık...

Demircioglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Soydemir Kayaşehir Futbol Kulübünü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Ramazan Başbuğ ile bir süre görüştü. 

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan başarılı İş insanı Mehmet Ali Soydemir, "Bir süredir takip ettiğimiz ve güzel çalışmalarını takdir ettiğimiz kulübünüzün kapısını amatör bir ruhla çaldık. Ardından da oğlum Salim'in kaydını yaptırarak kapısından içeri girdiğimiz Kayaşehir FK arasında kurduğumuz bu gönül bağını bir adım ileri taşıyarak sponsoru olmayı arzuladık." dedi.

"Sporun her anlamda yaralarına ve hepimizi birleştiren gücüne yürekten inanıyorum diyen Soydemir, "Atalarımız bağda izin olsun, üzüm yemeye yüzün olsun" derler. Bizim çok şükür bu tarlada izimiz vardı, desteğimiz vardı. İnşallah desteklerimiz devam edecek ve el birliğiyle şehrimizi, ülkemizi daha ileriye, daha güzele götüreceğiz. Bu nedenle de "Demircioglu Şirketler Grubu" olarak spora ve sporcularımıza destek olmaktan gurur duyuyoruz. 'İNNESTT Kapadokya' markamızla yaptığımız sponsorluk anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun. " ifadelerini kullandı.

"Demircioglu Şirketler Grubu ve İş İnsanı Soydemir'e teşekkür"

Kayaşehir FK Kulüp Başkanı Ramazan Başbuğ'da, Demircioglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Soydemir'e destekleri için teşekkür etti.

Başbuğ açıklamasında; "Biz sponsorumuz Demircioglu Şirketler Grubu -"İNNESTT Kapadokya"nın desteğiyle hem maddi hem de manevi olarak gücümüze güç katarken, elde ettiğimiz başarılarla İş insanı Mehmet Ali Soydemir'i gururlandırmak ve markalarına değer katmak istiyoruz. Bunun en güzel örneğini aslında bugün bir kez daha yaşadık. Kulübümüzde yetiştirdiğimiz 2009 doğumlu oyuncumuz Ömer Paslanmaz'ı Kayserispor futbol akadamisine transfer ettik. Bu tür destekler oldukça meyvelarını da topluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu şekilde hem yarınımız geleceğimiz çocuklarımızı spora teşvik ediyor hemde Türk futboluna yeni değerler yetiştiriyoruz." dedi.

Başkan Başbuğ konuşmasının sonunda; "Allah böyle güzel iş insanlarımıza çok versin. Türk futbolu ancak Mehmet Ali Soydemir gibi duyarlı iş insanlarımız sayesinde gelişir. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.