Kayseri'nin İncesu ilçesinde saat 18:16'da 4,4 büyüklüğünde, saat 19:59'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, Kayseri'nin İncesu ilçesinde saat 18.16'da 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Deprem Niğde ve Nevşehir'den de hissedildi.

Büyüklük:4.4 (Mw) Yer:İncesu (Kayseri) Tarih:2023-02-28 Saat:18:16:38 TSİ Enlem:38.721 N Boylam:35.291 E Derinlik:7 km

BİR DEPREM DAHA

AFAD, Kayseri İncesu'da saat 19:59'da 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı.

Kayseri'de depremi hisseden vatandaşlar ev ve iş yerlerinden dışarı çıktı. İlimiz Nevşehir'de de bazı bölgelerde hissedilen Kayseri depremi vatandaşları korkuttu.

Geçmiş olsun Kayseri..

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'te; "İncesu merkezli 4.4 büyüklüğündeki deprem sonrası şu an bulunduğum Elbistan’dan Saraycık ve Karpuzsekisi muhtarlarını arayarak olumsuz bir durum olmadığını öğrendim. Rabbim hepimizi afetlerden korusun." dedi.

Nevşehir Valiliği: Herhangi Bir Olumsuzluk Bulunmamaktadır

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Merkez üssü Kayseri incesi olan deprem ilimiz Nevşehir'de hissedilmiştir yaşanan depremler neticesinde şu an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır komşu ilimiz Kayseri'ye ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" ifadelerine yer verildi.

Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; "Kayseri İncesu’da meydana gelen 4.4 şiddetindeki deprem şehrimizde de hissedildi. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." dedi.