Kayseri'nin İncesu ilçesinde de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 14.48'de yaşanan deprem Nevşehir'den de hissedildi.

Nevşehir'de de hissedilen İlk iki deprem 5'er dakika aralıklarla Kayseri'nin İncesu ilçesinde, üçüncü deprem ise Kayseri'nin Hacılar ilçesinde meydana geldi.  

Kayseri'de yarım saat içinde 3 deprem!

Kandilli rasathanesine göre; 14:47 - 4.7 14:53 - 4.2 15:15 - 3.8

1.Deprem: AFAD'dan yapılan açıklamada, saat 14.48'de merkez üssü Kayseri İncesu olan olan 4.7 büyüklüğünde ve 5 dakika sonra ise 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

2.Deprem: Kayseri İncesu'da saat 14:53'te bu kez 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 6,95 kilometre olarak açıklandı. Deprem Niğde ve Nevşehir'den de hissedildi.

3.Deprem: AFAD'dan gelen son bilgilere göre de Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

üST ÜSTE Yaşanan depremlerin ardından Kayseri'de vatandaşlar sokağa döküldü.

Geçmiş olsun Kayseri..

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç;"İncesu Belediye Başkanı ve bazı muhtarlarımız ile görüştüm, an itibariyle olumsuz bir durum gözükmüyor. Ekiplerimiz sahada. Rabbim her türlü afetlerden bizleri korusun." dedi.

Nevşehir Valiliği: Herhangi Bir Olumsuzluk Bulunmamaktadır

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Merkez üssü Kayseri incesi olan deprem ilimiz Nevşehir'de hissedilmiştir yaşanan depremler neticesinde şu an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır komşu ilimiz Kayseri'ye ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" ifadelerine yer verildi.

Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; "Kayseri İncesu’da meydana gelen depremLER şehrimizde de hissedildi. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." dedi.