14 Mayıs Genel seçimlerine adım adım yaklaştıkça www.fibhaber.com Nevşehir'de seçim nabzını tutmaya devam ediyor.MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir 28. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü "FİB Haber İle Seçime Doğru Nevşehir" özel programının konuğu oluyor.

Nevşehir'in ilk internet gazetesi olma özelliği taşıyan www.fibhaber.com’da yayınlanacak olan proğramda Gazeteci Fikret Çapacı soracak, Nevşehir 28. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç cevaplayacak.

Gazeteci Fikret Çapacı’ın Sunumuyla “Seçime Doğru Nevşehir” Perşembe 20.30’da FİB Haber'de Sakın Kaçırmayın…

Sorularınızı bekliyoruz!

Soru ve görüşlerinizi 0 532 384 48 50 numaralı ALO FİB Haber.Com Whatsapp ihbar hattına iletebilirsiniz...

GENEL SEÇİMİN NABZI FİB HABER’ DE ATIYOR...

Nevşehir bölgesinin en çok takip edilen İnternet Haber Gazetesi  www.fibhaber.com da yayınlanacak olan "FİB Haber İle Seçime Doğru Nevşehir" programı  4 Mayıs 2023 Perşembe günü Saat: 20.30'de başlıyor.

Seçime Doğru Nevşehir programını fibhaber.com internet sitesi ile sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz, hepinize iyi seyirler....

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir 28. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Nevşehir’in ilk internet gazetesi fibhaber.com’da Gazeteci Fikret Çapacı’nın moderatörlüğünü yaptığı “Seçime Doğru Nevşehir” programının CANLI YAYIN konuğu olacağım.. İyi seyirler." dedi.

Tarih: 4 Mayıs 2023 - Perşembe 
Saat: 20.30
FİBHaber TV YouTube ve http://fibhaber.com