MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28. dönem Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç  “2023 milletvekilliği seçimi propaganda çalışmalarının sonuna yaklaştık. Yarın bütün milletimizle birlikte Nevşehirli hemşerilerimiz de sandık başına giderek tercihlerini yapacaklar. Bu dönemde bütün hemşerilerimize ulaşmak, onlarla yüz yüze görüşmeye gayret ettik. Gece gündüz demeden çalışmamıza rağmen ulaşamadığımız, görüşemediğimiz vatandaşlarımız varsa onlar bizi bağışlasınlar. Gönül hanemizde onlara da yer açtık.” dedi. Kılıç devamla şunları söyledi:

“Bu yıl yapılacak seçimler belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi olacak. Devletimizin engin hoşgörüsünden istifade ederek örgütlenen şer odaklarının, bazı yabancı işbirlikçileri ile kendi menfaatlarına uygun olacak şekilde yapmaya çalıştıkları dizayn ve ayar çalışmalarını ibret ve dikkatle izliyoruz.

 ”Önce Milletim ve Devletim, sonra Partim ve Ben” düsturuyla yola çıkan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Milletimizin birliğini dirliğini, Devletimizin bekasını savunan MHP bu tavrından asla taviz vermeyecektir. Anayasamızın ilk dört maddesinde bulunan dilimiz, dinimiz, bayrağımız ve yönetim şeklimizi değiştirmeye yönelik hiç bir girişimi kabul etmeyecek ve bu uğurda sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Asker, polis, kamu görevlisi, uğruna binlerce şehit verdiğimiz vatanımızı, rengini şehitlerimizin al kanlarından alan bayrağımızı hiçbir kirli pazarlığın malzemesi yaptırmayacağız. Makam, mevki ve ikbal için vatan hainleri ile iş tutanları, ortaklık yapanları, yüzlerine taktıkları maskelerle suret-i haktan görünerek perde arkasında hainlerle kucaklaşanları aziz milletimiz çok iyi bilmektedir. Milletimizin feraseti, insanımızın irfanı onlara sandık başında layık oldukları cevabı verecek, yüzlerindeki maskeyi söküp atarak gerçek yüzlerini gösterecektir.

Seçimin son günlerinde önceliğimiz memleketimizdir. Biz, Türkiye’nin bekası için kurulan Cumhur ittifakının ruhuna uygun olarak davranmaya devam edeceğiz. “Bir oyumuz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oyumuz da MHP’ye, Filiz Kılıç’a olsun” diyoruz. Adil bir seçimin yapılması için elimizden geleni yapacağız. Biz hemşerilerimizin aklı selimine güveniyoruz. Onlar hayal ile gerçeği, tecrübe ile acemiliği ayırabilecek kadar feraset sahibidirler. Peygamberimizin buyurduğu gibi “işi ehline vermeyi, liyakatliyi liyakatsizden ayırmayı” hemşerilerimiz çok iyi bilir.

Değerli Nevşehirlilerin yaratılmak istenen algı oyunlarını elinin tersi ile bozacağına ve 14 Mayısta doğru kararı vereceğine inanıyorum.

2023 Seçimleri Milletimize, Devletimize, Şehrimize hayırlar getirsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene”