Kırşehir'de Armas Otelin hemen yanında bulunan ve Kırşehir'i panaromik olarak gören yamaca inşa edilen Ahşap Bungalov Evler, huzurun ve mutluluğun adresi oluyor.

Kapadokyanın başkenti Nevşehir'e 90 km uzaklıkta bulunan Kırşehir'de 5 Yıldızlı Termal Armas Otel Bahçesinde muhteşem tatil sizleri bekliyor...

Kırşehir'de İsviçre tipi ahşap bungalov tatil köyü, Kurban Bayramı tatilini nezih ortamda sevdiklerinizle baş başa geçirmek isteyen tatilcilerden şimdiden yoğun talep görüyor.

Yediden yetmişe herkes için uygun olan bungalov evler, huzur dolu tatil deneyimi elde etmek isteyenlere hitap etmeyi başarıyor. Kaliteli bir tatil yaşamak ve Kırşehir’in en güzel yerlerini keşfetmek için siz de bungalov evleri tercih edebilirsiniz.

Doğanın içerisinde tarihe ışık tutmuş şehir manzarası arasında yer alan Bungalov Evlerimiz rezervasyon alımına başlamış olup siz değerli konuklarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Özellikle okulların tatile girmesi, sınavların bitmesi ve Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte yılın stresini atmak isteyenlere bungalov tatil köyü, size özel özel tatil fırsatı tanıyor.

Otele alternatif olarak izole konaklama tercihinde bulunmak isteyenlere sunulacak olan evlerde ayrıca termal su imkanı da sunuluyor.

REZERVASYON TEL: 0 541 606 16 55

Kırşehir bungalov ev, günümüzde çoğu insanın favori seçimlerinden biri oluyor. Hem çocuklar ve gençler hem de yetişkinler için harika bir tatil deneyimini mümkün kılan bungalovlar, rüya gibi bir tatil olanağı vadediyor. Konforlu ve doğa ile iç içe bir tatil yaşamak isteyenler için en iyi seçimler arasında bulunuyor.