Türk Kızılay 2024 Yılı Vekaleten Kurban Kampanyası'nda Nevşehir Kızılay İl Merkezi Başkanlığı, 81 il arasında Türkiye Birincisi oldu !

İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamada ; "15 Haziran 2024 arife günündeyiz, Türk Kızılay Kurban Kampanyasının sonuna gelmiş bulunmaktayız, Ülke genelinde 81 İl Kızılay’ı arasında kendimize verilen hedefi %800 geçerek Türkiye Birincisi olduk. Bu süreçte kampanyamıza ilk olarak Valimiz Sayın Ali Fidan beyden aldığımız kurban ile başladık. Daha sonra Süleyman Özgün vekilimiz ve Emre Çalışkan vekilimizle kampanya ya devam ettik.

Burada ismini sayamayacağımız yüzlerce Nevşehirli hayırseverimizin Yurtiçi, Yurtdışı ve Gazze kurban bağışları sayesinde kampanyamızı bugün tamamlıyoruz. Yönetim kurulumuza, Kızılay kadın ile Genç Kızılay gönüllülerimize ve çalışanlarımıza bu kampanya süreçte verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yapılan kurban bağışlarını kabul etsin. Hepiniz sağ olun var olun. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun." diyerek konuşmalarını sonlandırdı.