Türkiye’yi yasa boğan büyük depremlerin ardından seferber olan Nevşehir Belediyesi ekipleri enkaz kaldırma ve altyapı çalışmalarına devam ederken çevreye dağılan çöpleri de toplayarak vatandaşların sağlığı için çalışıyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın talimatıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi 3 ekip 3 arac 9 personelle Hatay'da...

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Nevşehir Belediyesi, hem Nevşehir’e gelen hem de deprem bölgesindeki vatandaşlara ihtiyaç malzemesi ulaştırırken, bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Depremden en fazla etkilenen illerden Hatay’a 3 çöp toplama kamyonu ve temizlik ekipleri gönderen Nevşehir Belediyesi, ildeki temizlik çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor. Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı harekete geçen Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da yoğun mesaiyle çalışıyor.

Çadır kentlerin kurulduğu Hatay Antakya 15 temmuz milli irade parkında görev yapan Nevşehir belediyesi temizlik personelleri; "Bizim görevimiz çadır kentlerin temizliği ve insanlara temiz ve hijyenik bir mekan saglamak. Deprem sonrası geldiğimizde burada heryer çöp altındaydı. Başta depremzede vatandaşlarımızın yaşam alanı çadır kentleri olmak üzere caddelerde de temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hataylı vatandaşlarda bundan duyduğu memnuniyetleri dile getirerek teşekkür ediyorlar. Canla başla var gücümüzle çalışmalarımızı yürütüyoruz" dediler.