Nevşehir'de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin seçim kampanyası kapsamında, Rıza Aydın'ın başkan adayı olarak gösterildiği Kozaklı ilçesinde coşku dolu bir törenle seçim ofisi açıldı.

Açılışa AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 23. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, İlçe Başkanı Orhan Uçar, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları, partililerle Kozaklılı çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan AK Parti Kozaklı seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Çalışkan: "Kozaklı Ata toprağı Canım Kozaklı..."

Seçim ofisi açılışına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Kozaklı Belediye Başkan adayımız Rıza Aydın İl yönetim kurulu üyelerimiz ve Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar ile birlikte Kozaklı seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bizi her zaman bağrına basan ve heyecanlarını hissettiğimiz Kozaklı'lı değerli hemşehrilerime Şükranlarımı sunuyorum. Kozaklı'nın da kararı belli ! Gerçek Belediyecilik ile yola devam..." dedi.

Proğramda yapılan konuşmalarda, ilçeye sunulan hizmet ve projelerin üzerine daha fazlasını eklemek için Rıza Aydın liderliğinde çalışacaklarının altı çizildi. Parti temsilcileri, adayın seçilmesi halinde söz verdikleri hizmet ve eserlerin beldede hayata geçirileceğini belirtti.

Vatandaşlar ise seçim ofisinin açılmasıyla birlikte Başkan adayı Rıza Aydın'a sevgi gösterilerinde bulundu.

AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayı Rıza Aydın'da; "Seçim bürosu açılışımıza Sayın Mv. Emre ÇALIŞKAN, Sayın Mv.Mahmut DEDE ve tüm ilçe halkımızın teşrifleriyle açmış bulunmaktayız. Bütün halkımız seçim büromuza davetlidir. KOZAKLI'mıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.