Nevşehir'in Kozaklı ilçe Kaymakamlığına Samet Öztürk atandı. Aslen Yozgatlılı olan ve Kozaklı ilçemize Vekaleten atanan Kaymakam Samet Öztürk'e yeni görevinde başarılar dileriz. 

Kozaklı Kaymakam Samet ÖZTÜRK Kimdir:        

1992 Yılında Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladıktan sonra 2010 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Halen Gazi Üniversitesinde Kentleşme ve Çevre sorunları alanında yüksek lisans çalışmasına devam etmektedir.

2016 Yılında İçişleri Uzman Yardımcısı olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde memuriyete başladı. Bu görevini 2 yıl devam ettirdikten sonra 2018 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Yozgat ilinde Valilik stajını, Bursa ili Gürsu ilçesinde Kaymakam refikliği stajını, Muğla ilinde Mülkiye teftiş stajını tamamladıktan sonra sırasıyla Balıkesir ili Sındırgı ilçesinde ve Eskişehir ili Beylikova ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Bakanlık merkez stajı kapsamında Ankara’daki yabancı dil kursunu tamamladıktan sonra bilgi ve deneyimini arttırmak üzere altı ay süreyle İngiltere’de Londra City Üniversitesi’nde eğitim gördü. 11.09.2020 tarihli Bakanlık Makamının olurları ile Kozaklı İlçemiz Kaymakamlığına  vekaleten atanmıştır.