Kozaklı Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Millet Vekili Prof Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı, İlçe başkanları, Ülkü Ocağı başkanları ve Kozaklı’lı vatandaşlar katıldı.

Kozaklı MHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla yapılan yapıldı. Yoğun katılım nedeniyle açılış adeta mitinge dönüştü.

Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven açılış konuşmasın da; "İlçeye hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Ve 2014-2019 yılları arasında Başkanlığım döneminde; Devletimiz, Belediyemiz ve vatandaşlarımız sayesinde yatırım ve yapılan hizmetlerin bazıları ve yapacakları hizmet ve projeleri anlattı. Cumhur ittifakı sayesin de daha fazla hizmet alacağını söyledi. 

Başkanlığım döneminde 2014-2019 yılları arasında İlçemize yapılan hizmetler;
1-Kozaklı’nın en büyük sorunu olan altyapı ve kanalizasyon sorunu giderildi, ne söyledik alt yapı olmadan üst yapı olmaz, şimdiki üst yapının temelleri de bu sayede atılmıştır.
2-Kapalı pazar yeri yapıldı, 3-24 km Kozaklı-Topaklı yoluna Ilık asfalt atıldı,
4- Yeni Hükümet Konağımız yapıldı, 5-Yeni Merkez Camimiz yapıldı,
6-Sayın Milletvekilimiz Filiz Hanım sayesinde Kozaklı Meslek Yüksek Okulu açıldı,
7-Çöp Aktarma İstasyonu yapıldı, İlçemiz de Bozoğlan ve yağlı yolu Çöp yığınlarından kurtuldu. İlçemizin daha temiz olmasını sağladık.
8-Kozaklı’nın geleceği olan Toplama Sıcak Su Havuz Sistemi yapıldı, Termal sular koruma altına alındı.
9-Soğuk su projesi yapıldı. Ve ilçemize 100.000 ağaç fidanı dikilerek ilçemiz yeşillendirildi.
9- Genel Başkanımızın talimatı ve Bakanın onayı ile Kozaklı Devlet Hastanesinin yapılması için Bakanlıktan onayı alındı.
10-Kozaklı Sanayi Esnafının 30 yıllık tapu sorunu çözüldü,
11-Ata Sanayi kooperatifinin sorunu çözüldü. Konutlar yapılmaya başlandı
11-Yarım kalan konutlar tamamlandı, yeni konutlar yapıldı ve Kozaklı’ya TOKİ geldi,
12-Isınma sisteminden faydalanmayan 1500 konuta sıcak su aboneliği verildi,
13-Yeni bir Belediye Garajı 1500 m2 alana yapıldı ve Yeni araçlar alındı,
14-Çalışanlarımızın maaşlarını düzenli olarak zamanında hesaplarına yatırıldı. İlk defa çalışanlara Banka promosyonu alındı.
15-İlçemizde İlk defa Kaplıca turizm Festivalleri düzenlendi, ağaçlandırma çalışmaları ve ilçeyi geliştirmeye yönelik etkinlikler yapıldı.

Tekraren söylüyorum, Kozaklı’nın ana temel yapı taşları olan, Hükümet konağı, Merkez Cami, Yüksel okul, Kapalı Pazar yeri, Alt yapı ve kanalizasyon, Devlet Hastanesinin onayı, Sıcak su havuz sistemi bunlar bizim dönemimizde yapılmıştır.

Bunlar sizlerin sayesinde gerçekleşti, Sizler oy verdiniz bizler de bu yatırım ve hizmetleri getirdik,

Şimdi ise yine yeniden yeni hizmetler için adayınız oldum. Allah’ın izniyle , sizlerin ve Cumhur İttifakının destekleriyle seçildiğimizde yeni icra edeceğimiz projelerimizi sizlere açıklamak istiyorum;

1-İlçemizi Bölgenin yıldızı,  sağlık ve turizm merkezi olması için Cumhur ittifakının tüm imkanlarını Sayın Milletvekilimiz Filiz KILIÇ’ın destekleriyle Kozaklı’ya getireceğim

2-İlçemize uygun Yöresel Türk hamamı yapacağız, 2-Yarı olimpik yüzme havuzu yapacağız,  

3-Yürüyüş yolları yapılacak

4-Sosyal yaşam merkezi (fitness-spor salonu)

5-Su arıtma tesisi kurulacak

6- Taziye Evi yapılacak,

7-Yeni Mezarlık yapılacak,

8-yeni parklar ve Mesire alanları oluşturulacak  

9-Isınmayan konutlar için yeni çözümler üretilecek, talep toplanırsa Doğal gaz getirilecek.

10-Sanayi konutları teslim edilecek,

11-Yarım kalan toki’ ler teslim edilecek,

12-Yaşlı bakım merkezi yapılacaktır.

13-Kaplıca Sağlık Festivalleri yapılacak.

14-Köylere servis düzenlemesi yapılacak

15-Mahalle yollarımız yapılacak. İhtiyaç durumunda yeni hizmet ve yatırımlar getirmeye devam edeceğiz.

Kozaklımıza hizmet eden, emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeniden bir araya gelip Kozaklımıza yakışır hizmetleri layığı ile yapabilmek için oylarınızı bekliyorum. Seçim ofisimizin açılışına teşrif eden ve gece gündüz bizim yanımızda yer alan herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
 

Kozaklı Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış konuşmasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof Dr. Filiz Kılıç, Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven’e başarılar diledi.

Kılıç ; "Kozaklı’mızda Seçmen İletişim Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Çok güzelsin Kozaklı’m. MHP Kozaklı Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güven ile Kozaklı için canla başla çalışacağız. Bu coşku MHP’nin ayak sesleri. Başkan adayımız Celalettin Güven’in yapacağı tüm proje ve yatırımları için Sayın Cumhurbaşkanımızın, Liderimiz Devlet Bahçelinin ve bizlerin desteği tamdır. Her zaman yanında olacağız bütün projelerine tam destek vereceğiz." dedi.