31 Mart’ta gerçekleşecek mahalle idareler seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren MHP Kozaklı Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven, esnaf ziyaretleri ve temaslarıyla ilçe sakinlerinin nabzını tutuyor.

"Kozaklı’da Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

MHP Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven; bir taraftan yaptıkları hizmetleri anlatırken bir taraftanda Kozaklı için hazırladığı vizyon projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

"Dinliyor, Anlıyor, Anlatıyor"

Başkan adayı Güven, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, ilçede gerçekleştireceği projeleri detaylı bir şekilde anlatarak esnafların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyor. Ayrıca, yerel seçimlerde destek talebinde bulunuyor.

"Kozaklı'nın Her Kesimine Ulaşmaya Çalışıyor"

MHP Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven’in dikkatini çeken bir diğer önemli nokta ise kamu kurumları. Güven, kamu personeliyle bir araya gelerek ilçe için kararlı bir çalışma sözü veriyor ve vatandaşın yanında olacaklarını vurguluyor. Kozaklı’daki Pazar yerinde de halkla buluşan Güven, vatandaşların ve pazarcı esnafının taleplerini dinleyerek destek istiyor ve gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyor.

Yeni Projelerinden; Yöresel Türk Hamamı ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılarak, İlçemiz halkının hizmetine sunulacaktır müjdesi veren MHP Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven, ilçenin kalkınması için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek, destek çağrısında bulunuyor.