Kozaklı Belediyesi tarafından kaplıcalar caddesi üzerinde yaptırılan aile parkındaki süs aydınlatma lambaları kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kırılarak zarar verildi.

Lambaları kırarak kamu malına zarar veren magandalar Kozaklı'da ilçe sakinlerinden büyük tepki aldı. Vatandaşlar polislere seslenip verilen bu zararların cezasız kalmamasını istediler.

Parktaki aydınlatma lambalarını kırdılar

Dün gece yaşanan olayda Nevşehir'in Kozaklı ilçesi kaplıcalar caddesi üzerindeki, Belediye aile piknik parkının aydınlatma lambaları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılmış, parçalanmış olduğu görüldü.

Sabah gördüğü manzara karşısında şaşıran vatandaşlar, "Bu lambalar nerenize battı, ne istediniz bu güzelim aydınlatma lambalarından, bu yapılan bir hainlik degil mi" diye isyan ettiler.

Vatandaşlar bu park alanında arasıra sabahları geldigimizde parkın içinde sağa, sola atılmış alkol şişeleri de görüyoruz bu durum hiç hoş olmuyor dediler.

Vatandaş, "Bu alanların bu caddenin dışardan gelen ziyaretçilerin, misafirlerin ve yurtta kalan kız ögrencilerimizin geliş gidiş güzergahları, Emniyet güçlerimiz tarafindan sık sık denetlenmesini varsa imkanlar kemera sistemlerinin artırılmasını ricasında bulunuyoruz" dediler.

Bu arada Emniyet güçleri yapılan bu hadsiz olayı araştırma, soruşturmaya başlamış durumda.

Tansel Ceyhan Kozaklı'dan bildiriyor.