Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Kürşat, söz ve müziği kendisine ait olan Şampiyon Nevşehirspor Marşı ile tribünleri coşturmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil spor hizmetleri daire başkanı yine değerli hemşehrimiz Rasim Arı'yı makamında ziyaret eden ve Nevşehirspor'un 3.Lige çıkması halinde kendi söz ve bestesiyle Kırmızı Beyazlı takımımıza özel "Şampiyon Nevşehirspor Marşı" hazırlayacağını müjdeleyen Nevşehirli Sanatçı Kürşat, stüdyoya girdi. 

Nevşehirli değerli hemşehrimiz ve ünlü sanatçı Kürşat Biçici, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamalasında; "Grubundan Şampiyon olarak çıkan Nevşehirspor'umuzu tebrik ederim, 3.Lig yolunda Kırşehir Belediyespor maçında takımımıza başarılar dilerim. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız için hazırladığımız marşımız hazır. İlk kez sizlerin beğenisine sunuyorum. Ve bu marşı Değerli hemşehrim İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici'ye, yine değerli dostum Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı'ya ve tüm Nevşehirspor taraftarlarına armağan ediyorum " dedi. 

Şimdi Nevşehirli değerli sanatçımız Kürşat'ın Trübünleri coşturacak 'Nevşehirspor' marşını gelin birlikte dinleyelim.

Geliyor Geliyor Nevşehir Geliyor!!! Geliyor Geliyor Şampiyonluk Geliyor!!! Geliyor Geliyor 3.Lig Geliyor!!! Geliyor Geliyor Bekle bizi 3.Lig Nevşehir Geliyor!!!