Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'i makamında ziyaret ederek, yeni sezon öncesi görüş alışverişinde bulundular...

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ilk olarak kulübün çalışmaları, hedefleri ve faaliyetleri hakkında İl Müdürü Ünlüer’e bilgiler verdi.


Leblebici, İl Müdürü Ünlüer ile Yeni sezon öncesi Antrenma sahası , Tesis ve Nevşehirspor'un Gazi Stadı'nı kullanım hakkı konusunda genel bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Gazi Stadına Yeni Sezona Yeni Düzenleme Geliyor !!!

Yeni sezon öncesi Gazi Stadyumunun Bakımı, güvenlik, sağlık ve protokol düzeni gibi konuların istişare edildiği toplantıda, Yeni sezona Stadın hazır olacağını ifade eden İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gazi stadı karşı açıkta yer alan ve geçtiğimiz sene hizmete giren trübünlerin genişletilmesi konusunda da çalışmalara biran önce başlanılacağının sözünü verdi.

Nevşehirspor Bir Proje Takımı Olacak!

Bayram sonrası çalışmalarına hızlı bir mesaiyle başlayan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici , "Spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışan bir kulüp anlayışındayız. Gerek şehrin birleştirici ve kucaklayıcı unsuru olması açısından, gerekse Sağlıklı yaşam için Sporun çok önemli olduğunu biliyoruz. Nevşehirspor Kulübü olarak bir taraftan yeni sezon için sportif başarılara odaklanırken öte yandan da, gençlerimize büyük önem göstererek toplumumuzun sağlıklı bireyler yetiştirmesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz dedi. Leblebici, Nevşehirspor'un kısa orta ve uzun vadeli kalıcı başarılara imza atacak bir proje takımı olarak Spor kulüplerine güzel bir rol model olmasını arzu ediyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde. " şeklinde konuştu.



Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına seçilen Muzaffer Leblebici'yi tebrik ederek hayırlı olması dileğinde bulunan İl Müdürü Ünlüer, Nevşehir Spor Kulübünün başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada, Nevşehir Spor Kulübünün ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getirirken, spor adına desteklerini tüm kulüplere olduğu gibi Nevşehir Spor Kulübüne de devam edeceğini belirtti, yeni sezon öncesi de Nevşehir Spor Kulübüne ve sporcularına başarılar diledi. 


Ünlüer, Nevşehirspor'da Kurumsallaşma adına yürütülen çalışmaları büyük bir memnuniyet ve takdirle takip ettiğinide sözlerine ekleyerek Başkan Leblebici'ye bu konuda özel olarak teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu.

“GÜN BİRLİK VE BERABERLİK OLMA GÜNÜDÜR,”

Ünlüer, "Biz Kurumumuz olarak gerek tesis hususunda ve gerekse stad konusunda tam destek olarak Nevşehirspor'umuzun her zaman yanınızdayız sözünü verdi.”

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,“Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Nevşehir'de Sporun her zaman yanındayız.  Nevşehirspor’un hak ettiği yerlere gelmesi için üzerimize düşen ne varsa bizler hazırız.  Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Tüm kent birlik ve beraberlik içerisinde olursa bu iş olur." dedi.  

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ise İl Müdürü Ünlüer'e göstermiş oldukları yakın ilgi, alakadan, spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Leblebici, Sayın Ünlüer'le yapılan istişare toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, il Müdürümüze samimiyeti ve Nevşehirspor kulübü için taaahüt ettiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, yeni yapılacak ek tribün yapımı için ise çok mutlu olduklarını belirtti.

Ziyaret, Yeni sezona ait karşılıklı fikir alışverişi ve yapılan istişarelerle son buldu.


Ziyarette Nevşehirspor Kulüp Başkan Vekili Emrah Akün, Mali İşler Sorumlusu Serdar Erdoğan ve Umut Araz'da hazır bulundu.