Nevşehirli genç iş insanı Levent Aldatmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Levent Aldatmaz, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Levent Aldatmaz , aday adaylığı resmi başvurusu sonrasında yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

"Saygıdeğer ve çok kıymetli Hemşehrilerim;
Topraklarından bereket ve tarih fışkıran, eşsiz doğası ile dünyanın gözdesi olan kadim şehrimiz Nevşehir'in sevdalıları...
Bu toprakların öz çocuğu olarak sizlerin içinde doğdum, sizlerin içinde yaşıyorum ve sizler gibi bu şehrin sorunlarıyla dertleniyorum.
RABBİM’in izni,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın,Ak Parti Genel Merkezimizdeki değerli büyüklerimizin teveccühü ve sizlerin desteğiyle Gazi Meclisimizde şehrimize hizmet etmeye niyet etmiş bulunuyorum. Bu nedenle kuruluşundan bu yana kendimi bildim bileli Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kurmuş olduğu Ak Parti’nin sevdalısı olarak Adalet Ve Kalkınma Parti’mizin Nevşehir Milletvekili aday adayı olarak huzurunuza çıktım. 
Emanetiniz olan oylarınızla Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılını beraberce ve AK kadroların bir neferi olarak inşa etmeye başlamak azmindeyim.

Geçmişim AK,
Alnım AK,
Yolum AK'tır.
Tapduk Emre Hazretlerinin Yunus Emre Hazretlerine söylediği gibi:”Bölüşürsek tok oluruz.
Bölünürsek yok oluruz.” sözlerini düstur edinerek
RABBİM, birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim etsin ve çıktığımız bu yolu hayırlara vesile etsin.
Saygı, selam ve muhabbet ile..."

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Sayın Levent Aldatmaz'a başarılar diliyoruz.

Levent Aldatmaz Kimdir?

ÖZGEÇMİŞ
05.10.1986 Nevşehir/Merkez doğumlu olan Levent Aldatmaz İlkokul’u Rauf Nail Akman İlköğretim Okulu’nda tamamlamış,Ortaokul öğrenimini Lütfü Pamukçu Ortaokul’unda tamamlamış,Lise öğrenimini de 2000 Evler Lisesi’nde tamamlamış,Üniversite öğrenimini de Erzurum Atatürk Üniversitesi Büro Yönetimi ve Asistanlık Bölümünde tamamlamış,Halen de eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi olarak devam Levent Aldatmaz 1962 Yılından bu zamana kadar 62 yıldır Baba’dan süregelen Otomotiv sektöründe Aldatmaz Oto olarak ticaretini sürdürmektedir.
Aldatmaz Evli ve 2 çocuk babasıdır.