Avanos Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Murat Nuri Öztürk ile Fatoş Öztürk'ün vefat eden 22 yaşındaki lösemi hastası kızı Ecem Öztürk'ün cenazesi Nevşehir Külliye camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı´nda toprağa verildi.
9 Eylül Üniversitesinde mimarlık öğrencisi olduğu öğrenilen Ecem Öztürk'ün cenazesine Öztürk ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, CHP İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, STK temsilcileri ile arkadaşları, sağlık camiasından çok sayıda isimler katıldı.
Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün hayatını kaybeden Ecem Öztürk'ün Külliye Cami’nde kılınan cenaze namazına katılarak, merhumun babası, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti
Milletvekili Özgün; "Avanos’ta Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Murat Nuri Öztürk’ün kıymetli kızı Ecem Öztürk’ün vefatı dolayısıyla, acısını paylaşmak üzere yanında olduk. Rabbim sabır ve metanet ihsan eylesin, kızımızın mekânı cennet olsun." dedi.