Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratlar Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu'nun Esenyurt'taki fabrikasında buluştular.

Eloğlunda Değil, Eroğlu'nda Buluştular…

Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu ile NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'in ev sahipliğinde bir araya gelen Bürokrat ve İş İnsanları hem bol bol sohbet ettiler hemde memleket özlemi giderdiler.

Konuklarına Nevşehir Tavası ikram etti...

Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu ile NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin özel konukları; İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Büyükçekmece Başsavcı Vekili Necip Sarı, Küçükçekmece Başsavcı Vekili Hakan Uyar, iş insanı Cemalettin Öztürk, iş insanı Hüsnü Öncül ve Er Metal Yönetim Kurulu Danışmanı Metin Yılmaz'a Nevşehir'in meşhur yöresel lezzetlerinden "Nevşehir tavası" ikramında bulunuldu.

Devletimizin her daim yanındayız...

Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu yaptığı açıklamasında; "Başakşehir emekli Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanımız Sayın Kazım Tekin ile birlikte ağırladığımız çok kıymetli konuklarımızla buluşmamızda kendilerine Nevşehir'imizin meşhur tavasını ikram ettik çok güzel bir ortam oldu. Katılım gösteren konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eroğlu şirketler grubu olarak devletimizin ve kamu görevlilerimizin her zaman yanındayız" dedi. 

Sohbette, Nevşehir Tavası'da Şahane...

Nevşehir'in yöresel lezzetlerinden Nevşehir'in meşhur Tavasının mutlaka patantinin alınması gerektiğini vurgulayan konuk heyet kendilerine gösterilen misafirperverlik ve yemek için Eroğlu ailesine teşekkür ettiler.